Moto pneu Michelin Starcross 5 MINI 80 /100 - 12 41M TT | e-shop Moto-pneu.cz
Moto pneu Michelin Starcross 5 MINI 80 /100 - 12 41M TT v nabídce na moto-pneu.cz v nabídce na moto-pneu.cz

Michelin Starcross 5 MINI

Vyber rozměr

Michelin Starcross 5 MINI

Michelin Starcross 5 MINI

Terénní pneumatiky Michelin Starcross 5 Mini. Terénní soutěže vyžadují zvláštní vlastnosti od pneumatik, které by měly poskytovat vynikající přilnavost v obtížných podmínkách, od nečistot po kameny, otevřené kořeny stromů a strmé svahy. Kromě toho se terén sám může zhoršovat v závislosti na počasí, počtu projetých kol nebo počtu účastníků, kteří se již dříve zúčastnili enduro soutěží. V roce 2020 Michelin rozšířil svůj sortiment terénních pneumatik o dvě nové pneumatiky: MICHELIN Enduro Xtrem pro fanoušky této vyčerpávající enduro soutěže a MICHELIN StarCross 5 Mini, které jsou určeny mladým jezdcům, když se právě začínají seznamovat s komplikacemi motokrosu.

Vzhledem k tomu, že mladí jezdci motokrosu jezdí s velkými koly na motocyklech od 50 cm3 do 65 cm3, musí poskytovat stejný výkon jako jejich „starší“ bratři. Dva roky práce byly zaměřeny na vývoj tohoto nového modelu, a tak bylo dosaženo vynikající přilnavosti a dlouhé životnosti pneumatiky, jakož i široký výběr velikostí (od 90/100 x 16 do 2,5 x 10). Vzor běhounu StarCross 5 Mini je zcela identický se vzorem běhounu MICHELIN StarCross 5 Medium speciálně pro pokrytí široké škály typů terénu a úrovní přilnavosti.

Proč byste měli zvolit StarCross 5 Mini: Skvělý výkon pro malá kola! Vylepšená přilnavost a trvanlivost (ve srovnání se Starcross MH3). Kompletní a jednoduchý sortiment pneumatik pokrývající všechny velikosti pro juniory (od 50 cm3 do 65 cm3). Pneumatiky vybrané mladými šampiony. Ve Francii vyhrál Quentin Pruenier na těchto pneumatikách 2019 francouzské mistrovství v motokrosu v kategorii Espoirs.

Diskuze a dotazy k produktu Michelin Starcross 5 MINI Vložit nový
Zatím nikdo nediskutuje, začnete vy?

Napsat recenzi

Recenze můžou psát pouze přihlášení zákazníci a ti kteří zboží zakoupili.